værksted Græsted autocenter aps

billede

Fabriksgaranti - på alle mærker


Er du i tvivl om garantien dækker?

Når du har købt en fabriksny bil – så skal den alt efter, hvad servicebogen foreskriver - til service efter et vist antal kilometer eller efter en tidsgrænse, hvad der måtte indtræde først. 

Det kan vi som frit autoværksted hjælpe med. En betingelse er, at servicet udføres efter de forskrifter, som det enkelte mærkes bilfabrik/importør foreskriver, og det sørger dit DBR-værksted for.

Det er vigtigt, at du overholder bilfabrikkernes krav til serviceeftersyn. Det drejer sig om, at du kommer rettidigt ind med bilen til service. Måske er der 1 år imellem service og f.eks. 20.000 km. Det er meget vigtigt, at du overholder disse grænser. Kører du mange kilometer, kører du dem hurtigere end et år . Kører du færre kilometer, så når du f.eks. tidsgrænsen på et år først - da du ellers kan opleve, at garanti/reklamationsret bortfalder. 

Vi er et moderne værksted med det nyeste værktøj og måleudstyr.   Vi sætter pris på, at udføre alle vores opgaver - store som små - med omhu og til fair og rimelige priser.   Vi lægger stor vægt på, at vedligeholde og pleje vores kunders biler med stor påpasselighed.

Vi åbnede i maj 1990 og har siden udført værkstedsarbejde på ALLE bilmærker.   Det gælder både på person- og varebiler.   Vi udfører alt værkstedsarbejde såsom, motorservice, bremseservice, motorreparationer, hjul/dækskift, rustarbejde, forsikringsskader, poleringsarbejde, synsklargøring og 1000 andre store som små opgaver.   Se mere herom på afsnittet om Services.   Vi har låne/lejebiler til rådighed.

Specialist i Hyundai

I 1992 kom Hyundai til Danmark og vi blev som nogle af de første, Hyundai forhandler og det var vi til udgangen af 2014.   Så de 23 års erfarenhed vi har med Hyundai på værkstedet gør, at vi godt tør kalde os, specialister i Hyundai.   Samtidig kom der også Daihatsu og Subaru til huset i få år tilbage i 90'erne.  
  

DBR
ABD

Kontakt os for tid til service eller reparation